Suomen Syöpäsairaanhoitajat

Suomen Syöpäsairaanhoitajat perustettu vuonna 1986, edistämään syöpäpotilaita hoitavien sairaanhoitajien ammatillista osaamista. Yhdistyksemme tukee ammatillista osaamista muun muassa järjestämällä koulutustilaisuuksia kotimaassa ja antamalla jäsenistölle mahdollisuuden osallistua kansainvälisiin tilaisuuksiin ja koulutustapahtumiin.

Vuosittain suurimpana tapahtumana yhdistys järjestää valtakunnalliset opintopäivät. Yhdistys järjestää myös alueellisia jäseniltoja.

Apurahat ja stipendit

Yhdistykseltä ja yhdistyksen kautta on mahdollista hakea apurahoja kansainvälisiin syövän hoitoon liittyviin kongresseihin ja kotimaiseen syövän hoitoon liittyvään koulutukseen. Jäsenistölle voidaan myöntää myös tutkimusapurahaa hoitotieteelliseen tutkimukseen, joka koskee syöpäpotilaan hoitotyötä. Yhdistys jakaa stipendejä harkinnan mukaan matka- ja muihin vastaaviin tarkoituksiin.

Jäsenedut

Yhdistys julkaisee omaa jäsenlehteä, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Tarjoamme jäsenillemme kerran vuodessa mahdollisuuden 7 vrk virkistymiseen. Yhdistys on tehnyt yhteistyösopimukset Laplandhotelsien (11 hotellia Pohjois-Suomessa) ja Scandic Vierumäen kanssa. Korvaamme huonehinnasta 30 eur/vrk.