Neuroendokriinistä syöpää tai agromegaliaa sairastavien potilaiden hoitajille suunnattu kansainvälinen tutkimus uuden injektiolaitteen käytettävyydestä

Etsiessämme syöpäpotilaita hoitavia sairaanhoitajia, joilla olisi kokemusta neuroendokriinistä (NE) syöpää tai agromegaliaa sairastavien potilaiden hoidosta, saimme mahdollisuuden välittää tietoa tutkimuksesta Suomen Syöpäsairaanhoitajat ry:n kautta. Olisitko kiinnostunut osallistumaan tutkimukseemme tai pystyisitkö ystävällisesti välittämään tietoa kohdejoukkoon kuuluville tuntemillesi sairaanhoitajille?

IQVIA etsii lyhyeen käyttökokemustutkimukseen sairaanhoitajia, joilla on kokemusta neuroendokriinistä (NE) syöpää tai agromegaliaa sairastavien potilaiden hoidosta.

Tutkimuksen tavoitteena on parantaa potilaiden hoitotuloksia.

Mitä tutkimukseen liittyy?

  • Tarkoitus on koota sairaanhoitajien näkemyksiä uuden injektiolaitteen käytettävyydestä  (verrataan kahta tuotetta, jotta nähdään, kumpaa sairaanhoitajat pitävät parempana)
  • Osallistuminen yhteen suomen kieliseen ryhmäistuntoon kestää noin 1,5 tuntia.

Missä osallistuminen tapahtuu?

  • Tämä on monikansallinen hanke, johon osallistuu sairaanhoitajia USA:sta, Saksasta, Tanskasta, Norjasta, Suomesta, Hollannista ja Espanjasta.
  • Istunnon päivämäärät, kellonajat ja paikat mukautetaan sopimaan osallistujien aikatauluun.
  • Maakohtaisesti järjestetään useita istuntoja eri puolilla Suomea sairaanhoitajien saatavuuden perusteella.
  • Osallistujat saavat osallistumisestaan palkkion (EUR 150.00) ja matkakulut korvataan kokonaan.

Ketä etsimme?

Haemme onkologisia tai endokrinologisia sairaanhoitajia, joilla on vähintään 1 vuoden kokemus neuroendokriinistä kasvainta (NET) tai akromegaliaa sairastavien potilaiden hoidosta
Olet pistänyt pitkävaikutteisia somatostatiinianalogeja (SSA) vähintään vuoden ajan ja olet mieluiten tottunut käyttämään vähintään kahta erityyppistä SSA:ta (esim. Somatuline Depot, Lanriotide Autogel, Octreotide LAR, geneerinen lanreotidi tai geneerinen oktreotidi).

Jos kiinnostuit,  voit lähettää minulle sähköpostia: nicole.stampfli2@iqvia.com

Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.
Kiitos avustasi.
Ystävällisin terveisin,

Nicole Stampfli

Talent Acquisition Manager
Global Health Care Professionals Network

Learn more about IQVIA

Jaa artikkeli: