Rintasyöpäpotilaan opastuksen tueksi – tutustu opetusvideoihin

Säännölliset keskustelut potilaan kanssa ovat keskeisessä roolissa syöpähoidon onnistumisessa. Rintasyöpäyhdistys Europa Donna Finland ja Novartis ovat yhteistyössä tuottaneet videosarjan rintasyöpäpotilaiden hoidon ja arjen tueksi sekä avuksi potilaan ohjaukseen. Videoilla kerrotaan ja opastetaan juuri sellaisista aiheista, joiden tiedetään askarruttavan rintasyöpäpotilaita.

Katso asiantuntijoiden pitämiä verkkoluentoja

Ravitsemus ja painonhallinta -videolla ravitsemusterapeutti Reijo Laatikainen kertoo erityisesti rintasyöpäpotilaan näkökulmasta, miten syövänhoidossa käytettävät lääkkeet vaikuttavat painoon ja miten painoa voi hallita.

Syöpätautien erikoislääkäri, kliininen opettaja Sanna Iivanainen käy puolestaan läpi rintasyöpäpotilaan työhön paluuseen liittyviä haasteita ja syövän vaikutuksia työkykyyn. Milloin on riittävän työkykyinen?

Syöpähoidot ja naisen hedelmällisyys -videolla kerrotaan, minkälaisia vaikutuksia eri syöpähoidoilla voi olla naispotilaiden hedelmällisyyteen ja mitä mahdollisuuksia on turvata lapsensaanti syöpähoitojen jälkeen. Asiantuntijana on ylilääkäri Katja Ahinko Taysin hormoni- ja lapsettomuuspoliklinikalta.

Tutustu verkkoluentoihin

FI2201266476

Jaa artikkeli: