Syöpä ja työelämä -webinaari 5.2.2021 klo 13-16

Kutsumme Sinut lämpimästi Syöpä ja työelämä -webinaariin perjantaina 5.2.2021 klo 13-16. Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Suomen Syöpäpotilaat ry ja Suomen Työterveyslääkäriyhdistys ry. Tilaisuus on osallistujille maksuton.

Koulutuksen tavoitteena on lisätä tietoa syövän ja työelämän yhteensovittamisesta sekä dialogia työterveyshuollon ja syövänhoidon ammattilaisten välillä. Tilaisuudessa pohditaan, miten voidaan tukea työikäisiä syöpään sairastuneita työhön paluussa ja arvioida työkykyä. Kuullaan myös esimerkkejä hyvistä käytännöistä sekä potilasjärjestön työssä että kokemusasiantuntijan puheenvuorossa.

Kenelle webinaari on tarkoitettu?
Työterveyshuollon ja syövänhoidon ammattilaisille, työllistämisen asiantuntijoille, työnantajille, järjestötoimijoille ja muille aiheesta kiinnostuneille.

Ilmoittaudu webinaariin viimeistään 31.1.2021. Ilmoittautumislomake ja ohjelma  Osallistumislinkki toimitetaan ilmoittautuneille tammi-helmikuun vaihteessa.

Kutsua saa mieluusti jakaa eteenpäin omissa verkostoissasi. Katso myös somepostaus Suomen Syöpäpotilaat ry:n Facebook-sivulla.

Tervetuloa ja antoisaa joulun odotusta!

Hyvänlaatuisin työelämäterveisin,
Minna Pihlajamäki & Emma Andersson

Jaa artikkeli: