Syöpään sairastuneen työelämään paluun tuki – Työkaluja terveydenhuollon ammattilaisille

Mitä työelämään paluun keinoja on ja mistä niitä haetaan? Mitkä etuudet on hyvä ottaa huomioon? Miten ammattilaiset voivat edistää sairastuneen kuntoutumista? Mitä akuutteja tai myöhäishaittoja syövästä tai sen hoidosta voi aiheutua sairastuneelle?

Uusi esite ”Syöpään sairastuneen työelämään paluun tuki – Työkaluja terveydenhuollon ammattilaisille” on saatavilla sähköisenä ja painettuna versiona. Esite on tarkoitettu ensisijaisesti erikoissairaanhoidon ja työterveyshuollon lääkäreille, mutta siitä on apua myös muille terveydenhuollon ammattilaisille.

Lataa esite ja tutustu laajempaan tietopakettiin. Esite on tilattavissa myös painettuna Suomen Syöpäpotilaat ry:ltä. Lisäksi esitteestä on tulossa ruotsinkielinen versio joulukuussa. Jää kuulolle!

Esitteen sisällöstä on vastannut työterveyslääkäri Johanna Häggblom (Työplus Oy). Sisältötyötä ovat tukeneet myös syöpätautien erikoislääkäri, LT, tutkijatohtori ja kliininen opettaja Sanna Iivanainen (Oulun yliopisto / Oulun yliopistollinen sairaala) ja erityisasiantuntija Emma Andersson (Suomen Syöpäpotilaat ry). Esitteen toteutusta ovat tukeneet AstraZeneca, MSD ja Novartis.

Tutustu myös muihin Syöpä ja työelämä -materiaaleihin.

Jaa artikkeli: