SYÖPÄLÄÄKEHOITOA SUUN KAUTTA XIV – Verkosto- ja koulutuspäivä sairaanhoitajille

Suomen Syöpäsairaanhoitajat ry:n valtakunnallinen Syöpälääkehoitoa suun kautta – XIV koulutus- ja verkostopäivä sairaanhoitajille järjestetään 25– 26.4.2019 Helsingissä, Radisson Blu Royal Hotellissa (Runeberginkatu 2). Koulutus on tarkoitettu sairaanhoitajille, jotka työskentelevät poliklinikalla tai vuodeosastolla ja osallistuvat suun kautta annosteltavien syöpälääkkeiden potilasohjaukseen. Tavoitteena on tarjota osallistujille ajantasaista tietoa ja mahdollisuus päivittäiseen työhön liittyvien kokemusten vaihtoon.

Kutsumme yksiköstänne 1 – 3 sairaanhoitajaa tähän verkostopäivään. Osallistujien nimeämisessä pyydämme antamaan etusijan Suomen Syöpäsairaanhoitajat ry:n jäsenille.

Tutustu  koulutus- ja verkostopäivän ohjelmaan.

Tilaisuuden tukijoita ovat lääkeyritykset AstraZeneca, Ipsen, Janssen-Cilag Oy, Pfizer Oy, Pierre Fabre Pharma Norden.

Koulutukseen osallistujille tarjotaan koulutukseen sisältyvät ruokailut sekä pääkaupunkiseudun ulkopuolelta tuleville majoitus 2h:n huoneissa (arvo noin 320€). Pääkaupunkiseudun ulkopuolelta tuleville järjestetään ja korvataan haluttaessa myös meno-paluumatkat (esim. lento, juna, bussi). Muita matkakuluja (esim. auto, taksi  ja pysäköintikulut) tai itse tilattuja matkoja ei korvata.

Toivomme, että nimeätte koulutuspäivään osallistuvan/-t sairaanhoitajan/-t mahdollisimman pian, koska paikkoja on rajoitetusti.

Sitovat ilmoittautumiset

Lämpimästi tervetuloa!
Anu Viitala
Puheenjohtaja
Suomen Syöpäsairaanhoitajat Ry
viitaanuj@gmail.com p. 050 – 592 1562

Tilaisuus vahvistetaan osallistujille sähköpostitse. Jos et saa vahvistusviestiä, ole hyvä ja ota yhteyttä.

 

Jaa artikkeli: